Afscheid nemen doe je maar één keer

Je kunt nooit genoeg zorg dragen voor uw rouwende nabestaanden noch voor de overledene zelf. Daarom luisteren we bij Uitvaartzorg Georges Henri steeds naar ieders wensen, om uitvaarten aan te bieden, die verder gaan dan eigen verwachtingen, met respect voor de laatste wensen van de overledene en van de nabestaanden. Ook voor het protocol en voor de religieuze of filosofische overtuiging wordt veel aandacht gegeven.

Begeleiden

Wij zorgen voor al de contacten en formaliteiten en het papierwerk voor en tijdens de uitvaart. Wij  begeleiden u ook daarna.

Organiseren

Wij organiseren een persoonlijke en kwaliteitsvolle uitvaart, steeds volgens uw wensen, met respect voor traditie en waarden.

Voorzien

Wij zoeken oplossingen om uw familie en vrienden te ontlasten van de organisatie en financiering van uw uitvaart. Ecologische uitvaarten

Wij engageren ons om ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen door voorkeur te geven aan ecologische uitvaarten, het minimaliseren van het gebruik van giftige grondstoffen en producten en het kiezen van partners met dezelfde aanpak.

 

Door te kiezen voor Uitvaarten Georges Henri, laat u toe om een duurzame groene erfenis achter te laten.